Considerations To Know About istanbul da 30 günlük hava durumu

Wiki Article

İstanbul'da yağmur yağışları çoğunlukla kış aylarında gerçekleşir. Ocak ve Aralık ayları kentte en fazla yağmurun yağdığı zaman dilimleridir. İlkbahar ve sonbaharda da yağmurlar, kışın kadar olmasa bile devam edin.

İstanbulluları yağışına karşın uyaran İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, şu sözleri sarf etti:

Charlie Hebdo rezilliği! Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremin ardından Fransız dergisinden skandal paylaşım

İstanbul'un ani hava değişimine hazırlıklı olmak için tahmini hava durumlarından yararlanmak gerekir. Bu amaçla sitemizde yer alan haftalık ve 90 günlük hava durumu tahminlerine göz atabilir, aksaklıkları baştan engelleyebilirsiniz.

Ancak, genel olarak, İstanbul için hava durumu tahminlerinin doğruluğu, yüksek olmaktadır ve İstanbul’da mevcut olan hava koşullarını ve gelecekte beklenen hava koşullarını doğru bir şekilde tahmin edebilmektedir.

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı kış ayı içerisindeki ilk kar yağışını vatandaşların görmesini sağladı.

İstanbul'da kışın yağmurlu hava kadar karlı havalar da önemlidir. Daha doğu bölgelerinde olduğu gibi kalın kar tabakası oluşmasa bile kentte kışın soğUnited kingdom günlerinde kar yağışı meydana gelir. Özellikle yağmur ve soğuk havanın birlikte geldiği Karadeniz kesimlerinde kar yağışı nedeni ile ulaşımın aksaması ve resmi tatiller söz konusu olabilir.

istanbul da 30 günlük hava durumu "Kıymetli Hemşehrilerim, #İstanbul'da beklenen fileırtına ve kar yağışına yönelik gerekli tedbirlerimizi aldık. Sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz."

İstanbullular olumsuz hava şartlarına karşı kendini hazırladı. Sosyal hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı beklenirken öğrenciler, six Şubat'ta okulların tatil olup olmayacağını da sorguluyor.

Bu yağışlar genelde sağanak şeklinde olur ve taşkınlara neden olmaz. Zaman zaman ise Karadeniz bölgesinden gelen daha şiddetli yağışlar görülür. Bu yağışlar beraberinde daha soğuk hava ve zaman zaman da kar yağışını getirir.

Nüfus yoğunluğu bakımından en kalabalık kentlerden birisi olan İstanbul, yaz aylarında sıcak bir iklime sahiptir. Karadeniz kesimlerine yakın bölgelerde zaman zaman yağışlar olabilir.

İstanbul'un ani hava değişimine hazırlıklı olmak için tahmini hava durumlarından yararlanmak gerekir. Bu amaçla sitemizde yer alan haftalık ve 90 günlük hava durumu tahminlerine göz atabilir, aksaklıkları baştan engelleyebilirsiniz.

This generic 403 mistake signifies that the authenticated consumer just isn't licensed to make use of the asked for source. A substatus code inside the IIS log information should really point out The rationale with the 403 mistake.

İstanbul'da kışın yağmurlu hava kadar karlı havalar da önemlidir. Daha doğu bölgelerinde olduğu gibi kalın kar tabakası oluşmasa bile kentte kışın soğUnited kingdom günlerinde kar yağışı meydana gelir. Özellikle yağmur ve soğUnited kingdom havanın birlikte geldiği Karadeniz kesimlerinde kar yağışı nedeni ile ulaşımın aksaması ve resmi tatiller söz konusu olabilir.

Report this wiki page